bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

  1. maijā Bauskas pārvaldes vieglatlētikas stadionā notika Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas sezonas atklāšanas sacensības vieglatlētikā U-14 un U-16 vecuma grupām, kas tika veltītas Bauskas pilsētas 415. jubilejai. Šis ir viens no lielākajiem vieglatlētikas pasākumiem, ko organizē Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skola.

Sacensības pulcēja plašu dalībnieku loku, piedaloties 21 komandai un kopumā 380 jaunajiem vieglatlētiem no dažādiem Latvijas novadiem: Aizkraukles, Alūksnes, Bauskas, Daugavpils, Dienvidkurzemes, Dobeles, Jelgavas, Kuldīgas, Ķekavas, Ogres, Salaspils, Saldus, Augšdaugavas, Tukuma, Valmieras, Ventspils un Rīgas, kā arī no Lietuvas Republikas Marijampoles.

Sacensību laikā tika sadalīti 46 medaļu komplekti dažādās vieglatlētikas disciplīnās. Sacensību organizatori paši demonstrēja labus rezultātus. U-14 vecuma grupā Gabriels Smaļķis izcīnīja 3. vietu 80 metru skrējienā, 2. vietu 300 metru skrējienā un 2. vietu 4×100 metru stafetes skrējienā kopā ar Marku Abražūnu, Gustavu Lipski un Raivi Obuhoviču.

U-14 grupā Estere Turova izcīnīja 3. vietu tāllēkšanā, bet Elizabete Simsone – 3. vietu 80 metru barjerskrējienā. U-16 vecuma grupā Annija Davidova lodes grūšanā ieguva 1. vietu, Ralfs Kondratjuks augstlēkšanā izcīnīja 1. vietu, Kristiāna Kiseļeva 100 metru skrējienā ieguva 3. vietu, bet Anna Domenika Satovska tāllēkšanā izcīnīja 3. vietu.

U-16 zēnu komanda 4×100 metru stafetes skrējienā ieguva 2. vietu, komandā startējot Klāvam Zaicevam, Jēkabam Belvertam, Ralfam Kondratjukam un Gvido Rākinam.

Pateicība par ieguldīto darbu sacensību organizēšanā pienākas jaunajiem sporta tiesnešiem un viņu pedagogiem. Kvalitatīvi organizētas sacensības ir iespējamas tikai ar lielisku komandas darbu. Latvijas vieglatlētikas speciālisti atzinīgi novērtē šo sacensību organizāciju un iespēju jaunajiem sportistiem sagatavoties un pārbaudīt savas prasmes pirms valsts mēroga sacensībām.

 
Share
Archives