bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Galda Tenisa Komanda

Bauskas BJSS Galda Tenisa Komandas Panākumi 2024. gada Latvijas Jaunatnes Meistarsacīkstēs

6. un 7. aprīlī notika Latvijas 2024. gada jaunatnes meistarsacīkstes galda tenisā B grupā, kurās piedalījās sportisti, kas dzimuši 2009. gadā un vēlāk. Bauskas BJSS galda tenisa komanda demonstrēja izcilu sniegumu, izcīnot vairākas godalgas.

Elīza Paula Kučinska ieguva izcilu 1. vietu meiteņu vienspēlēs un dubultspēlēs, kurā viņa spēlēja kopā ar Anastasiju Zibunovu, parādot nevainojamu sniegumu. Viņa arī izcīnīja 3. vietu jauktajās dubultspēlēs kopā ar Rostislavu Ovčiņņikovu, apliecinot viņas daudzpusību un spēju konkurēt augstākajā līmenī.

Elīza Manavicka izcīnīja 3. vietu meiteņu vienspēlēs, kā arī trešo vietu dubultspēlēs kopā ar Montu Milzeri no Dartijas un jauktajās dubultspēlēs ar Arvīdu Strazdiņu no Laimītes. Šie panākumi Elīzai deva trīs bronzas medaļas, padarot viņu par vienu no turnīra spožākajām zvaigznēm.

Renāts Anspoks sasniedza 8. vietu zēnu vienspēlēs, demonstrējot augstu meistarību un cīņassparu. Marta Grigus un Melisa Jermakova arī parādīja labu sniegumu, ieņemot attiecīgi 10. un 12. vietu meiteņu vienspēlēs. Amanda Augstkalne ierindojās 18. vietā, savukārt Roberts Maskalis – 27. vietā zēnu vienspēlēs, katrs uzrādot nozīmīgu progresu un sportisko gribasspēku.

Šīs sacensības bija lieliska pieredze visiem dalībniekiem, un Bauskas BJSS komandas sasniegumi tika augstu novērtēti gan no treneru, gan līdzjutēju puses. Tā ir lieliska motivācija turpināt treniņus un sacensības, tiecoties uz arvien augstākiem mērķiem.

Apbalvojumi un izcilība – Bauskas BJSS galda tenisā!

Share
Archives