bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Iecavā, 12. februārī, norisinājās Latvijas Republikas jaunatnes meistarsacīkstes C grupā (2009. gadā dzimuši un jaunāki). Ar panākumiem startēja arī Bauskas BJSS galda tenisa audzēkņi, kas kopumā izcīnīja 8 medaļas.

Par vienīgo absolūto čempioni šajā čempionātā kļuva mūsu audzēkne Elīza Kučinska, kas gan meiteņu vienspēlēs, gan meiteņu dubultspēlēs kopā ar Elīzu Manavicku (Bauskas BJSS), gan jauktajās dubultspēlēs kopā ar Kirilu Terentjevu (GTK Namejs) izcīnīja zelta medaļas. Kopumā Elīza visa turnīra garumā rādīja ļoti pārliecinošu sniegumu.

Tāpat divas medaļas izcīnīja Elīza Manavicka (Bauskas BJSS), kas čempiones titulam meiteņu dubultspēlēs pievienoja arī 3. vietu meiteņu vienspēlēs.

Divas medaļas izcīnīja Bauskas BJSS audzēknis Renāts Anspoks, kas zēnu dubultspēlēs kopā ar Kirilu Terentjevu (GTK Namejs, Rīga) izcīnīja sudraba medaļas, finālā sīvā cīņā piekāpjoties Dienvidkurzemes sporta skolas audzēkņiem Aleksim Ralfam Zemei un Artūram Lūkam. Tāpat izcīnīta 3. vieta jauktajās dubultspēlēs kopā Montu Milzeri (Dartija).

Prieks par jaunāko meiteņu komandas dalībnieci Martu Grigus, kas parādīja labu sniegumu visās discplīnās, un meiteņu dubultspēlēs kopā ar Anastasiju Rudu (Dartija) izcīnīja bronzas medaļu!

Fotoattēlā varētu būt 4 cilvēki, cilvēki stāv un iekštelpās
Fotoattēlā varētu būt 1 persona, bērns, stāv un iekštelpās
Fotoattēlā varētu būt 6 cilvēki, cilvēki stāv un iekštelpās
Fotoattēlā varētu būt 4 cilvēki, cilvēki stāv un iekštelpās
Fotoattēlā varētu būt 5 cilvēki, cilvēki stāv un iekštelpās
Fotoattēlā varētu būt 5 cilvēki, cilvēki stāv un iekštelpās
Fotoattēlā varētu būt 2 cilvēki, bērns, cilvēki stāv un iekštelpās
Share
Archives