bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

 Bauskas BJSS U-12 basketbola komanda no 17.-19. maijam piedalījās starptautiskā turnīrā “Stasinki 2019”– Polijā, Žyrardow.

Turnīrā startēja 12 uzaicinātas komandas – BS RĪGA,  SP 47 BIALYSTOK, UKS 9 LOMŽA, MKS NOVUM BYDGOSZCZ, GKK GRODZISK MAZ, TUKUMA BJSS, MKK PYRA POZNAŅ, BASKET REGNUM BYDGOSZCZ, UKS OLIMPIJCZYK OSTROW WLKP., BAUSKAS BJSS, OSIR”TROJKA” I, II ŽYRARDOW.
Turnīrā, lai tiktu spēlēt finālā par 1-2 vietu, tika uzvarētas OSIR ” TROJKA” II ŽYRARDOW, UKS OLIMPIJCZYK OSTROW WLKP., SP 47 BIALYSTOK un MKK PYRA POZNAŅ. Diemžēl, cīņā par 1. vietu, nācās piekāpties Tukuma BJSS, un izcīnīta 2. vieta turnīrā. Turnīrā tika nominēti labākie spēlētāji no katras komandas, mūsu komandā – Maikls Burmistrovs, kā arī tika nosaukts visa turnīra labāko spēlētāju simboliskais piecinieks, kur no mūsu komandas tika apbalvots Dāvis Smiltnieks. 
Komandas sastāvā spēlēja- Adrians Augusts, Jānis Baràns, Maikls Burmistrovs, Markuss Kardovičs, Roberts Naumčiks, Kristers Rudevičs, Ēvalds Savickis, Dāvis Smiltnieks, Jānis Šilbergs, Gustavs Škutāns, Adrians Šukelovičs, un Ervīns Eisaks, kurš izdarīja milzīgu darbu, lai komanda spēlētu finālā.
1.vieta Tukuma BJSS
2.vieta Bauskas BJSS
3.vieta BS Rīga.
”Varu minēt to, ka bija ļoti labi organizēts turnīrs un visas trīs komandas no Latvijas bija labākas par pretiniekiem. Gribētu milzīgu paldies teikt sporta skolas direktorei Birutai Grantiņai un visam kolektīvam par sadarbību un atbalstu. 
Paldies Bauskas novada administrācijai, īpaši Andrim Juškevicam par transporta nodrošināšanu.
Paldies bērnu vecākiem, īpaši Gustava Škutāna un Jāņa Barāna mammām.
Paldies puišiem par atdevi laukumā, jo no mazām uzvarām un lieliem sapņiem mēs tieksimies pēc augstākiem mērķiem.” – Trenere Līga Rimševica

[ngg src=”galleries” ids=”29″ display=”basic_thumbnail”]

 

Share
Archives