bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

9.-10. martā Iecavā norisinājās Latvijas čempionāts galda tenisā B grupā (2004. gadā dzimuši un jaunāki), kur piedalījās arī mūsu jaunie galda tenisisti. 

Vislielāko panākumu guva Daniela Kučinska, kas izcīnīja Bauskai zelta medaļu meiteņu vienspēlēs! Kopumā turnīrā tika zaudēts tikai viens sets, un tas notika pusfinālā, kur Daniela sacentās ar savu izlases partneri un vienu no sīvākajām konkurentēm Nelliju Afanasjevu (Preiļu BJSS). Spēle bija ļoti smaga. Pirmo setu vinnēja Preiļu spēlētāja. Otrajā setā, būdama iedzinējos 7:9, Daniela tomēr atspēlējās un izcīnīja uzvaru setā. Tāpat Daniela, būdama vadībā jau 2:1, ceturtajā setā bija iedzinējos 6:9, bet arī šo pārsvaru izdevās atspēlēt un svinēt uzvaru mačā ar rezultātu 3:1. Finālā Daniela nospēlēja pārliecinošāk, kur tikās ar Līvu Bogdanoviču (Dartija), kura svinēja uzvaru ar rezultātu 3:0 un ieguva zeltu!  Daniela izcīnīja vēl 2 medaļas, meiteņu dubultspēlēs 3. vieta kopā ar Lindu Ladusi (Rēzeknes BJSS), un 2. vieta jauktajās dubultspēlēs kopā ar Tomasu Valtu (GTK Namejs, Rīga).

Par lielu pārsteigumu parūpējās Danielas jaunākā māsa, 9 gadus vecā Elīza Kučinska, kas meiteņu vienspēlēs izcīnīja augsto 6. vietu, un grupas spēlēs izcīnīja uzvaru pār vienu no turnīra galvenajām favorītēm Adeli Anniju Vīnerti (Rīgas 3. BJSS) ar rezultātu 3:0.

Vēl viena mūsu jaunā galda tenisiste, 9 gadus vecā Elīza Manavicka, izcīnīja 13. vietu meiteņu vienspēlēs, kas priekš jaunās spēlētājas ir ļoti augsts sasniegums.

[ngg src=”galleries” ids=”20″ display=”basic_thumbnail”]

Share
Archives