bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Maijā galda tenisa sezona tuvojās beigām, tāpēc turnīru nebija daudz. Tomēr bija atlicis vēl viens svarīgs notikums. Latvijas čempionāts jauniešiem jaunākajā “D” grupā (2007. gadā dzimuši un jaunāki), kas norisinājās Rīgā, Oskara Kalpaka Tautas daiļamatu pamatskolas sporta hallē. Tur lielākā cerība tika likta uz mūsu divām jaunajām galda tenisistēm, kas abas ir dzimušas 2009. gadā, Elīza Kučisnka un Elīza Manavicka. Neskatoties uz to, ka bija jāspēlē pie vecākām meitenēm, uz mājām kopā tika atvestas 4 medaļas.
Elīza Kučinska vienspēlēs negaidīti izcīnija 3. vietu, tāpat abas divas mūsu meitenes, spēlējot kopā dubulstspēlē, arī izcīnija godalgoto 3. vietu. Un nobeigumā 8 gadus vecā Elīza Kučisnka izcīnija 3. vietu jauktajā dubultspēlē, spēlējot kopā ar GustaVanagu (GTK Namejs), Rīga.

Turpina trenēties veiksmīgu sezonu aizvadījušas Ance Šastakoviča un Daniela Kučinska. Neskatoties uz sezonas beigām, un pievēršanos tikai treniņiem, Daniela un Ance ir aizvadījušas pa vienam turnīram šajā laika posmā. Ance starptautiskajā turnīrā Lietuvas pilsētā Jonišķi izcīnija 4. vietu sieviešu vienspēlēs. Nedaudz pietrūka līdz 3. vietai, kur ar rezultātu 2:3 Ance piekāpās pieredzējušajai Verai Eriksonei, kas uz doto brīdi ir 29 rakete Latvijā. Šajā pašā turnīrā kārtējo lielisko rezultātu uzrādīja Elīza Kučinska, kas meiteņu vienspēlēs izcīnija 2. vietu. Savukārt viņas vecākā māsa Daniela, kas piedalijās starptautiskajā turnīrā Liepājā, Liepājas olimpiskajā centrā, izcīnija uzvaru turnīrā! Tas deva lielisku noskaņojumu, un pamatu uzskatīt, ka ir panākts vēl neliels progress spēlē.

 

Galda tenisa nodaļas vecākais treneris

Aleksandrs Šutka

Share
Archives