bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) 2017. gada absolventu izlaidumā 13. jūnijā Bauskas kultūras nama izstāžu zālē pulcējās absolventi, pedagogi, treneri, vecāki un viesi.

Svinīgajā sarīkojumā tika sveikti sporta skolas absolventi un viņu treneri dažādos sporta veidos. Apbalvojamo vidū ir Latvijas, Zemgales reģiona un novada čempioni, rekordisti, nākotnes cerības, labi audzināti, pieklājīgi un gluži vienkārši labi cilvēki.

Sveicot sportistus, pieminēja ne tikai jauniešu sasniegumus sporta laukumos, bet arī ārpusskolas aktivitātes, izcēla absolventu talantus un fiziskās dotības. Individuālo sporta veidu pārstāvji tika slavēti par augstajiem sasniegumiem izaugsmē, komandu spēlētāji par spēju sadarboties savā starpā, pārvarēt grūtības un kopīgiem spēkiem mācēt sasniegt mērķi.

Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas direktore Biruta Grantiņa pauda prieku par sportistiem. «Katru no viņiem sveicam no sirds! Esam priecīgi par tik staltiem un spēcīgiem jauniešiem, kuri Bauskas vārdu nes Latvijā un pasaulē. Vēlu apņēmību turpināt sportot un trenēties arī turpmāk,» jauniešiem teic B. Grantiņa.

Basketbolists Toms Červinskis ar aizvadīto sezonu ir apmierināts. «Varējām nospēlēt labāk un sezonu noslēgt vēl veiksmīgāk, bet dažbrīd nesekmējās. Neskatoties ne uz ko, esmu priecīgs. Pabeidzu 9. klasi, turpināšu mācības Bauskā un trenēties basketbolā. Ceru, ka izdosies savu nākotni saistīt ar basketbolu. Paldies par pasākumu, bija lieliski!» priecīgs saka Toms.

Vieglatlētikas trenere Aina Indriksone saviem un visiem citiem vieglatlētikas absolventiem vēl panākumus dzīvē un sportā arī turpmāk. Cienījamā trenere cer, ka jaunieši izaugot turpinās nodarboties ar sportu arī senioru vecumā. «Jaunības gadi paskrien ļoti zibenīgi. Vēlu lieliskus panākumus pašlaik un nākotnē. Man patīk teikt – sports māca uzvarēt, māca zaudēt, māca visu, māca dzīvot. Vēlu, lai absolventi sasniedz augstākos punktus kā sportā, tā dzīvē,» tā A. Indriksone.

Dambretes trenere Inga Bernāte dambretistus raksturo kā centīgus un spēcīgus jauniešus, kuri nebaidās no pretinieka un izaicinājuma. «Būšu ļoti priecīga, ja skolēni paliks mācīties novadā un turpinās pārstāvēt mūsu sporta skolu. Priecē dambretistu veselīgā iekšējā konkurence. Vēlu viņiem labas sekmes mācībās, panākumus hobijos un sportā,» tā I. Bernāte.

Pasākumā visus ar dziesmām priecēja pedagoģes Māras Filipovičas audzēkne, Bauskas Valsts ģimnāzijas skolniece Nikola Luīza Platā.

Uzziņai:
Bauskas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas 2017. gada absolventi
Vieglatlētika – Amanda Skultaite, Mārīte Bulla, Mārcis Petrauskis, Annija Stabulniece, Undīne Unda Ūdrēna, Amanda Savicka, Samanta Repse, Gints Holsts, Melisa Upeniece, Sendija Jakobsone.
Dambrete – Toms Brigmanis, Ardis Māskis, Oksana Paegle.
Brīvā cīņa – Artūrs Alksnis.
Florbols – Valts Smilga, Rinalds Smilga, Tomass Valts Jirgensons, Hardijs
Vanags, Zigmārs Liepa, Romualds Paulovičs, Rūdolfs Vilcāns.
Basketbols – Reinis Solzemnieks, Toms Červinskis, Rodrigo Pumpurs, Emīls Šmits, Kristers Kukurs, Reinis Jubelis, Mārtiņš Ābele, Miks Cepure, Niks Konstantīns Dibets, Matīss Gulbis, Artis Lagužnieks, Armands Segliņš.
Galda teniss – Karīna Gailiša, Ģirts Mucenieks.

Share
Archives