bauskasbjss

Pilskalna iela 26
Bauska, LV-3901

bauska.sportaskola@
bauskasnovads.lv

+371 63922852
+371 25618037

Bauskas novada jaunie basketbolisti, 2003. un 2004. gadā dzimušie zēni, piedalījās starptautiskajā basketbola turnīrā LAMPE CHALLENGE Stokholmā Zviedrijā. Turnīrs tiek rīkots no 2005.gada par godu Maciej Lampe, kas ir pirmais zviedru basketbolists, kurš spēlējis NBA(Nacionālā basketbola asociācija) četros klubos, bijis jaunākais basketbolists kas 15 gados debitējis Eirolīgā un spēlējis vairākos vadošos Eiropas basketbola klubos.

U-14 vecuma grupā (treneris Māris Šekavs) Bauskas jaunie basketbolisti cīnījās ar Hammarby Basket (Zviedrija)  52:31, Taby Basket (Zviedrija) 51:26, finālā bija jācīnās arī ar Zviedru komandu BK Jarva un tika svinēta uzvara ar 69:35. Komandā spēlēja Alens Andrejevs, Daniels Brazjuļs, Arnolds Fridrihsons,  Kristians Lauva, Eduards Geks, Ričards Kalinka, Raimonds Lavenieks, Ralfs Brazauskis, Roberts Smilga, Henrijs Obolēvičs, Dāvis Karļuks. Turnīra labākā spēlētāja balvu izcīnīja Alens Andrejevs, spēles labākā spēlētāja balvas tika piešķirtas Eduardam Gekam, Ralfam Brazauskim, un Robertam Smilgam.

U-13  vecuma grupas (treneris Juris Ojaru) basketbolisti ar rezultātu 67:12 uzvarēja KFUM Geteborg,  Hammarbu Basket tika pieveikts ar 59:39 un finālā Bauskas sporta skolas basketbolisti ar rezultātu 57:29 svinēja uzvaru pār Tukuma sporta skolas basketbolistiem. Komandā spēlēja Aleks Simsons, Anžejs Petkovičs, Arvis Sūna, Edvards Sniedzītis, Emīls Polovka, Hardijs Mankevičs, Kaspars Pīpiņš, Kristers Vējš, Mariuss Moļņiks, Nils Rets Slakteris, Ralfs Bēka, Rihards Rācenājs un Sems Patriks Paļulis. Kategorijā labākais spēlētājs balvu saņēma Arvis Sūna, spēles labākais spēlētājs godalgas ieguva Kaspars Pīpiņš, Aleks Simsons, Kristers Vējš.

Turnīrā kopumā piedalījās 82 komandas 14 vecuma kategorijās. Turnīrs organizēts ļoti labi, katrai komandai bija savs transports, kas aizveda uz spēļu zāli un atpakaļ, dzīvošana un ēdināšana bija kvalitatīva un atbilstoša mūsdienu prasībām.

Share
Archives